Вівторок, 30 Квітня, 2024

Як спланувати подорож у Відень: поради варшав‘янам 

Одним із найкрасивіших міст у Європі є Відень. Австрійська столиця кожного року приймає тисячі туристів, які приїжджають, аби насолодитися красою, унікальними пам’ятками, архітектурою та атмосферою міста. Плануєте подорож до Відня? Тоді ви потрапили на правильну сторінку: у нашій статті ми розповімо про найкрасивіші місця австрійської столиці та поділимось порадами, які допоможуть вам добратися з Варшави до Відня.

Що подивитися у Відні?

Одним із найкрасивіших місць у Відні є Ратушна площа. У Віденській ратушній площі проводяться найбільші різдвяні ярмарки у Європі, а в інші пори року площа приваблює неповторною красою та романтичною атмосферою. Прогулюючись Ратушною площею у Відні, обов’язково завітайте і на Площу Шварценбергплац, на якій знаходиться низка найкрасивіших пам’яток та архітектурних чудес міста. Це відмінне місце для сімейного відпочинку або романтичного вечора: кожен знайде для себе найулюбленіше місце для відпочинку.

Одним із найкрасивіших палаців Відня є Шенбрунн. Бароковий стиль підкреслює величність та красу палацу: мальовничі пейзажі панують у цьому місці. Любителі гарних фотографій неодмінно мають потрапити у Шенбрунн, аби розбавити свою стрічку в Інстаграмі найкрасивішими кадрами. На території палацу Шенбрунн розташована ще одна візитівка Відня – Віденський зоопарк. Це найстаріший зоопарк у світі, який зараз є одним із найцікавіших. Тому, якщо ви подорожуєте з дітьми, не оминайте Віденського зоопарку.

Для поціновувачів мистецтва та краси обов’язковим до відвідування у Відні є музей історії мистецтв. Там ви побачите унікальні роботи найвидатніших світових митців. Музей історії мистецтв у Відні є одним із найбільших у Європі, тому не проґавте можливості доторкнутися до прекрасного.

Будучи у Відні, також завітайте у Віденську оперу, яка приваблює відвідувачів не лише ззовні. Віденська опера вважається однією з найкрасивіших у світі.

Ще однією візитівкою Відня є Хофбург – палацовий комплекс, справжній символ величі Австрійської імперії, який зараз заворожує своєю красою та величчю.

Як доїхати з Варшави до Відня?

Бажаєте відвідати Відень, але не знаєте, як добратися з Варшави? Пропонуємо вашій увазі найбільш та зручний спосіб – авіапереліт. Для цього, щоб придбати білети на потрібну дату за максимально низькою ціною, рекомендуємо скористатися сервісом tripmydream.ua. tripmydream – це зручний портал, де ви онлайн можете ознайомитися з усіма доступними рейсами до будь-якого міста, та придбати білети. Таким чином, за допомогою tripmydream ви організуєте незабутню подорож із Варшави до Відня без жодних зусиль!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.